Selectia administratiei
|
|
|
Alegem o noua Administratie! Vreai sa faci si tu parte din administratia siteului? Statusul tau depinde de staruinta ta si de cunostintele tale! Doritorii isi scriu Canditatura mai jos! In urmotoarea Forma 1.Numele 2.Citi ani ai 3.In ce sait esti in administratie sau ai fost ! 4.De unde esti (Ex:Chisinau) 5.eu doresc sa fiu in admintratie (si explici dece vrei in administratie .)DAu un ex:Ca sa ajut la Dezvoltarea saitului sau ..... 6.Ce experiente ai 7.MS anticipat . Toate Ceririle care nu vor fi scrise sub forma asta va fi respinse!
|
|
|
|
|
BoSS
108 сообщений
Female
|
1.jakaa 2.17 3.creative,faces,masterweb,kinomd,s.a 4.ch 5.eu vreu sa sfiu boss 6.experienta am foarte mare 7.ms anticipat
|
|
|
|
|
|
1.An_DreY 2.16 3.Media-portalmd.do.am, Creativepage.ucoz.com 4.Chisinau 5.Doresc sa fiu SysOp (pt dezvlotarea site,si prieteni buni) 6.BB-code,HTML,PS,etc.! (mult) 7.Ms anticipat
|
|
|
|
|
|
Cererile Dvs a fost Acceptate Amu asteptati decizia administratiei ! Ms anticipat
|
|
|
|
|
BoSS
108 сообщений
Female
|
ok
|
|
|
|
|
BoSS
108 сообщений
Female
|
lam faut mai classn alam editat 
|
|
|
|
|
|
1.Radu 2.16 3.masterweb,kinomd,creativpage... 4.Orhei 5.vrau sa fiu in administratie pentru a ajuta cu designu sau altceva 6.CSS,HTML,PS,BB 7.ms anticipat
|
|
|
|
|
|
Rankly, cererea dvs de a fi in administratie a fost acceptata raspunsul va fi in timp de 24 de ora va multumim
|
|
|
|
|
BoSS
108 сообщений
Female
|
Rankly, a sa te facem noi admin tu meriti 
|
|
|
|
|
|
bravo !!! poate acum se va mai dezvolta saitul !!! Am in vedere cu asa admini :morning:
|
|
|
|
|
BoSS
108 сообщений
Female
|
Akon17, acest topic este pentru selectia administratiei nui pentru flood 
|
|
|
|
|
|
salut 1)Numele:Ionel 2)Virsta:13 3)Creative,media-portal,bigtmd etc... 4)Chisinau 5)Eu doresc sa fac parte din adminisratie pt dezvoltarea site(asta nu se refera la torrente dar la forum,referale,si tot asa mai departe)Vreau BosS 6)Experiente foartte mari ucoz,HTLM,BB code etc.. 7)Mersi anticipat 
|
|
|
|
|
|
Adrenalin, Cererea ta a fost acceptata .! dar nu Clasa BoSs ! BoSs poate fi numai proprietaru saitului !
|
|
|
|
|
|
System ok dar ce clasa? 
|
|
|
|
|
BoSS
108 сообщений
Female
|
Adrenalin, sustema nu raspunde la intrebari 
|
|
|
|
|
|
1.Dimonikh 2.16 ani 3.Am fost administrator pe Play-mysic.so.am 4.De unde esti (Ex:Bender) 5.eu doresc sa fiu in admintratie Ca sa ajut la Dezvoltarea saitului 6.Experienta ii de 3 ani 7.MS anticipat .
|
|
|
|
|
BoSS
108 сообщений
Female
|
Dimonikh, cererea ta va fi analizata de catre toata administratia timp de 24 de ora vei primi raspunsul concret,iti multumim pentru ca ai ales ply-music
|
|
|
|
|
|
jakaa, OK, voi astepta raspunsul
|
|
|
|
|
BoSS
108 сообщений
Female
|
Dimonikh, cererea DVS a fost respinsa cauza: acum este inchisa primirea in administratie
|
|
|
|
|