|
|
|
Avatare noi despre topic in acest topic dm puteti da comanda de avatre sh poate ceva mai mult aces topic a fost creat de de Boss acestui sait intuziasmate shi care a avut curaju de a va face sa fie cit mai interesant sa-l MUltumim sh sa le punem cite un + cum sa dai comanda de avatare 1.nik name care sa fie pe avatar 2.marimwa 3.fonu sau foto 4.format (gif,pnb,jpg) 5.amabil ca nimeni nu tii dator sati faca avatar 6.cava mai mult (ESTE PLATIT) 7.cu efectee sau nu 8.cu ce culori vrei ATENTIE DAti COMANDA CUM SCRIE MAI SUS DE ALT FEL NU VA INDEPLINIM regulile acestui topic FAQ 1.se da camanda o data in 7(vets primi ignor list sau bann list) 2.numai grupa noasrta photoshopmakers fak avatarele (DACA VACE CINEWA INAFARA DE NOY BANN LIST) 2.fara prosti in topic 3.avatarele se fac numai sh numai pentru Play-music.do.am cerintele ce inseamna fiecare culoare sau incons 1.va rugam rugati frumos sh o sa va facem 2.respectati regulilr ce este ceva mai mul intrebatsi va rog in pm dar nu in forum black list (Persoanele care se află în BlackList nu au voie să ceară, să facă sau să li se facă avatare) Cine primu ?!!! => => =>
|
|
|
|
|
|
Norok! fa-mi te rog daca poti un avatar din avatarele selea de sus! din a 3 si a 6! Mai pe scurt din asta si asta numai ca sa scrie BlackStar pe dinsele! te rog!
|
|
|
|
|
|
Costea fami te rog din a 3 cu numele Alligator
|
|
|
|
|
|
Mersi Mult MUltДобавлено (05.08.2009, 17:58) --------------------------------------------- Mersi Mult MUlt
|
|
|
|
|
|
plizz un avatar cu numele victorash2008 si desenu la dorinta voastra si niste efecte ceva nedeosebit plizz mie mii lene sa fac
|
|
|
|
|
|
BoSS
108 сообщений
Female
|
victorash2008, de ce nu ai avatar?[bounce]
|
|
|
|
|
|
|
Costea fami te rog ultimu in loc de ADMIN sa fie OK-Portal si mai jos Alligator  Добавлено (16.08.2009, 14:44) --------------------------------------------- Costea fami te rog ultimu in loc de ADMIN sa fie OK-Portal si mai jos Alligator  Добавлено (17.08.2009, 11:04) ---------------------------------------------
Nu prea a lui costea is mai pricolnie
|
|
|
|
|
|
vreau sa fac avatarre la comanda imi dati voie?
|
|
|
|
|
|
|
BoSS
108 сообщений
Female
|
Reloader, eu fani unu dupa disainu la acest site 
|
|
|
|
|
|
jakaa, poftim scuze ca a durat atita ca eri nu am avut timp. 
|
|
|
|
|
|
va rog un avatar la fel ca acesta doar ca sa scrie Marin in loc de play music ms anticipat  Добавлено (25.11.2009, 19:15) --------------------------------------------- p.s. iar de ai timp fa exact unul dupa comanda de mai sus doar cu dimensiunile urmatoare 240x320 
.:Impossible is nothing:.
|
|
|
|
|
|
Marin, Comanda dvs a fost acceptata
|
|
|
|
|
|
Poftim 
|
|
|
|
|
|
Tornado, mersi mult dar de dimensiunile 240x320 ai putea sa-mi faci? te rog
|
|
|
|
|
|
ok ..asa fac mai incolo ... cind asa am cind ca si aista lam facut din fuga !
|
|
|
|
|
|
Tornado, ok 
|
|
|
|
|
BoSS
108 сообщений
Female
|
Reloader, nui nika ,,sps
|
|
|
|
|
|
|
Prikolina se poate sa fak si eu avikuri? 
|
|
|
|
|
|
|
va rog un avatar : marimea 150x255 fix asa model numaika sa fie nik-name An_DreY ms mult
|
|
|
|
|
|
privet, faceti fa rog un avator ....sa fie numile meu pe el si asa si asa cu ceva muzik....
|
|
|
|
|
|
pret pot sa fac si eu avatare? 
|
|
|
|
|